Priser & Erbjudande


NaturService

KOPPARHATTEN

Priser och Erbjudande

JUST NU

Alla BUSSAR 

Få Guidning på bussen upp till Kopparhatten

 

En snabbtur? Nationalparksguidning på vägen upp och ner från utsikten Kopparhatten. Ni får en egen guide ca 30-40 minuter beroende på hur långt stopp ni gör vid utsikten. Ange en tid ni förväntas nå Söderåsens nationalpark. Vid parkeringen plocka ni upp guiden som följer med er på turen.

 

För en guidad snabbtur i stor buss krävs det att bussen är utrustad med fungerande mikrofon, så alla hör. Guidning uppe vid Kopparhatten är också möjlig.

 

 

Priser för guidning - privat & små grupper


Vid guidningar där vi förflyttar oss begränsas gruppen till ca 30 personer. För grupper som är över 35 personer kan det krävas att gruppen delas på två guider eller två turer. En stor grupp som inte delas rekomenderas guidning utan förflyttning (vi stannar på samma plats) och ni får sedan själva gå en tur med karta.


Priserna basseras på tid, halv- och heltimme, gruppens storlek samt behov av flera guider.

Pris sjunker också för guidning över 1 h.

Priserna här anges med moms (inkl. moms 6 %).

Betalning gärna faktura, annars Swish, kort eller kontant.


PRISERNA HÄR AVSER PRIVAT PERSONER OCH GRUPPER AV MAX 15 PERS. Guidningar för större grupper är möjlig, kontakta för prisuppgift.

Denna sida för företag och bussar.Guidning utan förflytning, 30 min    |     500 kr (inkl. moms)

Ges för nationalparksguidning, innehållet kan delvis anpassas. Vi stannar på samma plats för en guidning. Ni kan önska en plats. Förslag med bra möjligheter, i Skäralid utanför naturum eller restaurangen, vid Röstånga turistinformation eller i Nackarpsdalen. Om plats och möjlighet finns, Kopparhatten eller i Skäralids restaurang. Läs mer om turen på sidan Guidning.Guidning 1 h     |     1000 kr (inkl. moms)

Ges för nationalparksguidning med förflyttning. Innehållet anpassas efter önskemål, deltagarna och vilken plats vi utgår ifrån. Turen utgår oftast från Skäralid med guidning runt Skärdammen. Special turerna: Skalbaggsafari och Djurspårning går att korta ner om vi inte förflyttar oss längre sträckor. Läs mer om turerna på sidan Guidning.Guidning 2 h      |     1500 kr (inkl. moms)

Ges för nationalparksguidning med förflyttning. Innehållet anpassas efter önskemål, deltagarna och vilken plats vi utgår ifrån, t.ex. Skäralid, Röstånga (Odensjön) eller med start från Kopparhatten. Special turerna; Skalbaggsafari och Djurspårning kan max ta en grupp på ca 15 personer. NaturService Kopparhatten vill ge alla deltagare möjlighet att se fynden. Läs mer om turerna på sidan Guidning.
Guidning 3 h     |     2000 kr (inkl. moms)

Ges för nationalparksguidning med förflyttning. Innehållet anpassas efter önskemål, deltagarna och vilken plats vi utgår ifrån. Det går att göra turer på 2 h till en på 3 h. Det finns möjligheter att kombinera leder som Kopparhattsrundan och Liakroksrundan. Där turen får mer fokus på kultur då vi förutom Kopparhatten även passerar Liakroken, en plats med historier om livsöden och rester från en tid då människor bott och bedrivit jordbruk där. Läs mer om turerna på sidan Guidning.Guidning 4 h     |     2500 kr (inkl. moms)

Ges för nationalparksguidning med förflyttning. Innehållet anpassas efter önskemål, deltagarna och vilken plats vi utgår ifrån. Hjortsprångsrundan guidas på ca 4 h med en paus vid Liagården eller Skäralid beroende på vart vi utgår ifrån. Det finns möjligheter att kombinera leder som Kopparhattsrundan och Liakroksrundan. Läs mer om turerna på sidan Guidning.Guidning X h     |     Kom med önskemål eller förslag.

Priset basseras främst på tid och gruppens storlek samt vid behov av flera guider.

Ska ni besöka Söderåsens nationalpark fler gånger? Gå olika turer med guide?

Vid flera turer får ni mängd rabatt oavsett vilken tur ni önskar!

De flesta turerna går även att få på engelska.


Betalning gärna med faktura. Det går även med Swish och Kort på plats.


NaturServise Kopparhatten har ansvarsförsäkring.

NaturService Kopparhatten vill ge alla en chans att få uppleva Söderåsens nationalpark

med en guide!

 

 

 


VARMT VÄLKOMNA!

NaturService

KOPPARHATTEN

 

Tillgänglig via e-post för bokning av företagets tjänster eller frågor kring dessa.

Nås på telefon under förmiddagar.

 

ÖVRIGA FRÅGOR:

 

Söderåsens nationalpark

Alltid öppet. Hemsida

 

naturum Söderåsen

0435-44 21 20

Öppettider

 

Skäralids restaurang

0435-44 23 32

Öppettider

 

Röstånga turistinformation

0435-913 53

 Öppettider

 

Se även www.soderasen.com

KONTAKT

 

Postadress:

NaturService Kopparhatten

Stenskogen 701

243 91 Höör

 

E-post:

info@naturservice. se

 

Telefon:

(+46) 0709 - 605316

 

Facebook

 

Instagram

naturservice_kopparhatten

 

 

Copyright © All Rights Reserved

(Alla foto på sidan ägs av Emilia Broberg)

 

NaturService Kopparhatten är godkänd för F-skatt

Sidan uppdaterades 2019-06-26